Warm, kokend, koud en bruisend water uit de nieuwe Quooker

Quooker uit Ridderkerk liep vooraan in de wereld van de kokend waterkranen. Waar velen Quooker vooral hebben nagedaan, wist Grohe iets nieuws te doen. Bruisend water uit de kraan. De nieuwe Quooker kan dit nu ook. De Sodastream verbande de Spa rood flessen uit de keuken, de Quooker Cube doet dit nu voor de Sodastream. […]

Quooker uit Ridderkerk liep vooraan in de wereld van de kokend waterkranen. Waar velen Quooker vooral hebben nagedaan, wist Grohe iets nieuws te doen. Bruisend water uit de kraan. De nieuwe Quooker kan dit nu ook.

De Sodastream verbande de Spa rood flessen uit de keuken, de Quooker Cube doet dit nu voor de Sodastream. Met een enkele gascilinder, kan de kraan tot 70 liter bruiswater maken.

Maar de kraan kan nog meer. Hij kan namelijk ook gefilterd water leveren. Daarbij wordt het water door een koolstoffilter geleidt. Hierdoor worden kleine deeltjes uit het water onttrokken. Quooker zegt de kwaliteit van flessenwater daarmee te kunnen benaderen.

Voor deze functies is de Quooker Cube nodig. Deze moet worden aangesloten op de kraan en komt naast de huidige ketel. Kranen vanaf oktober 2017 zijn al compatible met de Quooker Cube.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.