Weber nieuws!

Den Haag, 9 April 2023 – Weber Inc. introduceert vandaag de nieuwste elektrische barbecues en accessoires voor 2023 die nog meer gemak en flexibiliteit zullen bieden tijdens het buitenkoken. Het merk staat bekend om zijn geavanceerde technologie, hoogwaardige engineering, duurzame constructie en het consumentgerichte design, opnieuw een voor een doorvertaald in de nieuwe productreeks

De LUMIN elektrische barbecue: hoge temperatuur en veelzijdigheid

Weber’s nieuwe LUMIN is een zeer veelzijdige, multifunctionele elektrische barbecue. De LUMIN is gezien zijn grootte perfect voor grillers met een beperkte buitenruimte. De ultramoderne LUMIN-barbecue heeft een strak, ruimtebesparend design, waardoor hij ideaal is voor kleinere buitenruimtes. Ook voor mensen die op zoek zijn naar een barbecue die bij hun milieubewuste levensstijl past, is de LUMIN geschikt – de barbecue is namelijk volledig elektrisch.

Om een ​​”next-level” elektrische barbecue-ervaring te creëren, ontwikkelden productexperts van Weber deze unieke barbecue met de volgende kenmerken:

  • Een temperatuurbereik van meer dan 315°C, zodat grillers binnen 15 minuten hoge temperaturen kunnen bereiken en zo gerechten kunnen maken met een authentieke barbecuesmaak
  • Een unieke rookmodus, zodat de typische rokerige smaak gegeven kan worden aan maaltijden
  • Speciaal ontworpen accessoires en instellingen, om groenten te stomen, steaks dicht te schroeien en gerechten warm te houden
  • Tijdbesparingssysteem waarbij diepgevroren voedsel direct kan ontdooien op de barbecue tijdens het voorverwarmen om zo tijd te besparen
  • Opvangblik aan de voorzijde en vaatwasmachinebestendige porselein-emaillen grillroosters, waardoor het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent is.

De LUMIN-barbecue is ook voorzien van een emaillen stalen deksel en ketel, beide zeer duurzaam en met een langdurige corrosiebestendigheid. Daarnaast bevat het nieuwe productportfolio van Weber ook een reeks accessoires die de mogelijkheden van buitenkoks op deze unieke barbecue nog verder uitbreidt, waaronder een stand, barbecuehoes, bakplaat en meer.

De LUMIN-barbecue is nu verkrijgbaar op www.weber.com en bij retailpartners in Nederland. Buitenkoks kunnen kiezen uit full-size of compacte modellen en tussen twee kleuren; zwart en dieprood.

Nieuwe mogelijkheden met Weber’s bakplaten: verander SPIRIT- en GENESIS-gasbarbecues in een handomdraai tot volledige bakplaten

Om eigenaars van SPIRIT en GENESIS (driepits) gasbarbecues te helpen moeiteloos de verschillende menu-opties en smaken te laten ervaren, hebben de productontwerpers van Weber iets nieuws bedacht. Ze hebben hun expertise in hoogwaardig warmtebeheer gebruikt om duurzame bakplaten te ontwikkelen die over de gehele breedte van de barbecues passen. Eigenaren kunnen gemakkelijk de kookroosters van hun gasbarbecue verwijderen en vervangen voor een nieuw SPIRIT of GENESIS Full-Size Griddle-inzetstuk. Zo verandert het gehele kookoppervlak in een bakplaat.

Het inzetstuk, gemaakt van met porselein-emaille, werkt samen met het krachtige brandersysteem van elke barbecue om de warmte over het hele kookoppervlak van de bakplaat te richten, gelijkmatig te verspreiden en vast te houden. Bovendien is elke bakplaat voorzien van een vetbeheersysteem dat is ontworpen om morsen te voorkomen en vet op te vangen voor minder geknoei tijdens het schoonmaken.

De SPIRIT en GENESIS Full-Size Griddle bakplaten zijn dit voorjaar verkrijgbaar op www.weber.com en bij retailpartners in Nederland.

Breid de mogelijkheden uit met Weber’s nieuwe accessoires

Om zijn reeks producten voor bakplaten compleet te maken, introduceert Weber ook een reeks nieuwe hoogwaardige tools en accessoires. Deze accessoirecollectie is speciaal ontworpen voor zowel beginnende als ervaren grillers en bevat onder andere roestvrijstalen spatels, een gietijzeren pers en een rijgkoepel.

Nieuwe manieren om te koken & meer smaak: De GENESIS EPX-470 gasbarbecue

Met alle kenmerken van de vernieuwde GENESIS slimme gasbarbecue, combineert de nieuwe GENESIS EPX-470 een hoogwaardige constructie, superieure duurzaamheid, geïntegreerde Weber Connect® slimme grilltechnologie en een GENESIS bakplaat om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren voor elke barbecueliefhebber.

De GENESIS EPX-470 kan ook gebruikt worden met de Weber Crafted® buitenkeukencollectie, een lijn van exclusief, hoogwaardig, verwisselbaar grillgerei dat een groot aantal verschillende kookmethodes mogelijk maakt, waaronder stomen, bakken, braden, dichtschroeien of grillen op de grillplaat.

De GENESIS EPX-470 gasbarbecue is vanaf dit voorjaar verkrijgbaar op www.weber.com en bij retailpartners in het Nederland.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.