Xapron is ook onze sponsor voor DeBesteBBQ.nl van het jaar verkiezing 2019!

DeBesteBBQ verkiezen doen we niet alleen! Xapron staat ons bij met leder!

Hoera! Xapron is ook onze sponsor voor DeBesteBBQ.nl van het jaar verkiezing 2019!

Een evenement organiseren zoals de beste BBQ van het jaar verkiezing doe je niet alleen. Onze redactieleden van GadgetGear.nl , Justforkoks.nl en DeBesteBBQ.nl werken samen met sponsoren om een uitgebreide test en score mogelijk te maken. Daarom zijn wij ontzettend dankbaar dat Xapron ons dit jaar bijstaat als sponsor met alleen de allerbeste lederen schorten voor de echte barbecuefanaat.

 

Stoere leren schorten van Nederlands bodem; dat is Xapron. Deze robuuste schorten worden gemaakt in het eigen atelier in Waalwijk waar ze met de hand worden gemaakt. Xapron ontwerpt en produceert sinds 2015 een nieuwe lijn soepele leren schorten. Er zijn verschillende soepele leersoorten en kleuren zoals Kansas, Florida en Utah. De schorten zijn heel goed te gebruiken in de professionele horecakeuken of in de keuken thuis, met de BBQ of tijdens het klussen. Ieder leren schort is handgemaakt. We gebruiken zeer soepel vallend leer. Daardoor zijn onze schorten comfortabel en licht.

Liefde voor ambachtelijk vakmanschap

Eigenaar Peter Vrins bedacht de naam X(apron), vanwege zijn voorliefde voor mooie ambachtelijke producten en voegde daarom een X(kus) toe aan de Engelse naam voor schort: Apron. Geknipt, gestikt, genageld, gepoetst en op verzoek gebrand met eigen logo en naam. Deze schorten zijn ideaal  achter de bbq en kunnen niet ontbreken tijdens de testen van de BBQ van het jaar 2019!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.