Blazaball

Blazaball is nu ook in Nederland verkrijgbaar

De Blazaball is een nieuwe tool om jouw houtskool / briketten of houtgestookte barbecue aan te steken. Een eenvoudige, maar slimme oplossing waardoor je minder aanmaakblokjes / houtwokkels nodig hebt. De Blazaball is namelijk een metalen bal waar je jouw aanmaakblokje / houtwokkel in doet en aansteekt. Hierna kun je hem gemakkelijk tussen het hout, […]

De Blazaball is een nieuwe tool om jouw houtskool / briketten of houtgestookte barbecue aan te steken. Een eenvoudige, maar slimme oplossing waardoor je minder aanmaakblokjes / houtwokkels nodig hebt.

De Blazaball is namelijk een metalen bal waar je jouw aanmaakblokje / houtwokkel in doet en aansteekt. Hierna kun je hem gemakkelijk tussen het hout, houtskool of de briketten plaatsen. Het kooitje zorgt er namelijk voor dat het vuur voldoende zuurstof krijgt om flink te vlammen.

Blazaball

De Blazaball gaat €19,95 kosten. Komende week gaan we de Blazaball testen. Binnenkort lees je meer.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.