Eet geen dierendag

Het is 4 oktober. Daarmee is het vandaag eet geen dierendag. We dachten, we melden het maar even. Dus ja ook dat plakje salami mag van jouw bammetje, tenzij het van één of andere vegetarische slager komt. Bij JfK zijn we groot fan van de grill en roosteren we met plezier een halve dierentuin, maar […]

Het is 4 oktober. Daarmee is het vandaag eet geen dierendag. We dachten, we melden het maar even. Dus ja ook dat plakje salami mag van jouw bammetje, tenzij het van één of andere vegetarische slager komt.

Bij JfK zijn we groot fan van de grill en roosteren we met plezier een halve dierentuin, maar laten we vandaag ook eens stilstaan bij al het vegafood at in de schappen ligt. Een groot deel daarvan is steeds beter te bikken. Vandaar is de ultieme dag om daar eens een duik in te nemen en te ervaren wat er allemaal van bonen, noten en zaden wordt gemaakt. Of sla gewoon een dag over. Daarmee sparen we niet alleen heel wat levens met elkaar, maar ook heel wat CO2 uitstoot. Ook daar kun je het voor doen. En ja, dit is een bericht op verzoek van wakker dier, maar we liever hebben dat je helemaal geen dieren meer eet.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.