Etapron Shortsponsor DeBesteBBQ.nl 2018

We moeten het de heren van Etapron nageven, ze zijn creatief. Ze durven de innoveren en daarom wilden wij ze graag als sponsor van DeBesteBBQ.nl 2018… Als schortsponsor natuurlijk! Rechtstreeks uit de denktank van het ledermerk komt een serie schorten met een wel heel bijzonder stukje techniek erin. Waar iedereen aan het branden en laseren […]

We moeten het de heren van Etapron nageven, ze zijn creatief. Ze durven de innoveren en daarom wilden wij ze graag als sponsor van DeBesteBBQ.nl 2018… Als schortsponsor natuurlijk!

Rechtstreeks uit de denktank van het ledermerk komt een serie schorten met een wel heel bijzonder stukje techniek erin. Waar iedereen aan het branden en laseren is, weten de mensen van Etapron de schorten juist met flexdruk van prints te voorzien. Bijvoorbeeld ons eigen DeBesteBBQ.nl logo. Een stukje techniek waarmee het merk echt uniek is in de markt. Het bruine model is overigens nieuw dit jaar en bevat de meeste details.

 

Dit jaar is het merk Schortsponsor en sluit daarmee aan in het rijtje waar ook benegas en Beef & Steak in staan. Stuk voor stuk toppers in hun vakgebied.

En ondertussen is de redactie natuurlijk druk aan het testen. In een Etapron lederen schort. Gewoon omdat het veilig is en goed voelt. Wil jij weten welke BBQ’s allemaal passeren? Volg dan DeBesteBBQ.nl.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.