Review: Napoleon Grid Lifter

In één keer lijkt het merk helemaal op de kaart te staan. In het grootste filiaal van Intratuin heeft Napoleon zelfs meer vloerruimte dan het bekende Weber. Niet alleen met BBQ’s, maar ook met een enorm assortiment accessoires. Vandaag checken we de Napoleon Grid Lifter. Wat doe je met de Napoleon Grid Lifter Iedereen die […]

In één keer lijkt het merk helemaal op de kaart te staan. In het grootste filiaal van Intratuin heeft Napoleon zelfs meer vloerruimte dan het bekende Weber. Niet alleen met BBQ’s, maar ook met een enorm assortiment accessoires. Vandaag checken we de Napoleon Grid Lifter.

Wat doe je met de Napoleon Grid Lifter

Iedereen die een kolen BBQ heeft en met rookhout aan het klooien is, kent het probleem. Je moet vaak een loeiheet rooster verplaatsen om het rookhout toe te voegen. En als dat van gietijzer is, is het zwaar.

Hoe werkt deze

De Napoleon Grid Lifter is een simpele oplossing voor dit probleem. Een metalen kern met twee setjes poten laat zich goed klemmen op en onder het rooster. Hierna til je het moeiteloos van haar plaats. Zonder risico dat het los raakt.

Op zware gietijzeren roosters van grote kamado’s merk ik dat je er verstandig aan doet twee Napoleon Grid Lifters te gebruiken (en iemand anders het rookhout toe te laten voegen, jij hebt de handjes vol). Het gietijzeren rooster van mijn Takumi Kamado lift ik zonder problemen met de Napoleon Grid Lifter.

Conclusie: Napoleon Grid Lifter

Hoe wimpel kan een toch wel essentiële BBQ accessoire zijn? De Napoleon Grid Lifter is zo simpel en toch briljant. Doet precies wat hij moet doen en voelt daarbij erg stevig aan terwijl hij erg goedkoop is. Een hele handige accessoire om in huis te halen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.