Gorillas gaat bezorgen voor Jumbo

Flitsbezorger Gorillas gaat dit jaar ook boodschappen van Jumbo leveren. De flitsbezorger en de supermarkt kondigden gisteren de samenwerking aan die dit mogelijk maakt. In de steden in Nederland en Vlaanderen waar Gorillas actief is met flitsbezorging, zal de dienst Jumbo boodschappen binnen enkele minuten aan huis bezorgen. In hoeverre daar ook het HEMA en […]

Flitsbezorger Gorillas gaat dit jaar ook boodschappen van Jumbo leveren. De flitsbezorger en de supermarkt kondigden gisteren de samenwerking aan die dit mogelijk maakt.

In de steden in Nederland en Vlaanderen waar Gorillas actief is met flitsbezorging, zal de dienst Jumbo boodschappen binnen enkele minuten aan huis bezorgen. In hoeverre daar ook het HEMA en La Place assortiment onder gaat vallen, is nog onbekend. Daar verschillende Jumbo filialen wel HEMA en La Place producten in het assortiment hebben, is dat wel de verwachting.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.