Prachtige slow-motion beelden van restaurant Bougainville

De redactie van GadgetGear.nl was afgelopen week te gast in het exclusieve restaurant Bougainville van het suite hotel Twenty Seven op de Dam in Amsterdam. En daar hebben ze prachtige beelden geschoten. Chef Pascal Jalhay en zijn brigade prepareerde drie bereidingen voor deze spectaculaire opnamen. Samsung zorgde voor de Galaxy S9 om de beelden mee […]

De redactie van GadgetGear.nl was afgelopen week te gast in het exclusieve restaurant Bougainville van het suite hotel Twenty Seven op de Dam in Amsterdam. En daar hebben ze prachtige beelden geschoten.

Chef Pascal Jalhay en zijn brigade prepareerde drie bereidingen voor deze spectaculaire opnamen. Samsung zorgde voor de Galaxy S9 om de beelden mee op te nemen. De Super Slow Motion beelden werden gefilmd op 960 frames per seconde en dat levert hele bijzondere effecten op.

Overigens, die klomp klein waar chef Pascal in staat te hakken, bevat ontbeende, gevulde kip. Het is een Beggar’s Chicken. Een kip die door de mantel van klei haar vocht niet kwijt kan en daardoor een prachtig cuisson ontwikkeld in de oven. Eerst even hard en daarna rustig laten gaan als we de chef mogen geloven. Een prachtig recept uit China dus.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.