Review: Makro kerstpakket nr.17 Stoere Borrel


Kevin beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket nr. 17 Stoere Borrel van Marko met 4 sterren.

The Good
  • bierbrood!
  • Olievat leuk in de huiskamer

The Bad
  • mag wat meer bier zijn.
  • "gratis"lot

De naam zegt het al: Stoere Borrel. Hiermee kun je een kerstpakket geven die bedoeld is voor mannen die houden van een biertje en snacks. Dit alles zit verpakt in een olievat van dun metaal van net onder de 40 cm. Hier lees je of het de €35,- excl. waard is en wat er in […]

De naam zegt het al: Stoere Borrel. Hiermee kun je een kerstpakket geven die bedoeld is voor mannen die houden van een biertje en snacks. Dit alles zit verpakt in een olievat van dun metaal van net onder de 40 cm. Hier lees je of het de €35,- excl. waard is en wat er in zit! Een paar mooie verassingen zitten er zeker in!

Na gedane arbeid productlijn & olievat

Dit kerstpakket is er een uit de boven genoemd lijn. De andere kerstpakketten hebben meer of minder (unieke) producten. Uniek aan dit pakket is toch wel het olievat. Dat zal zeker niet misstaan in de huiskamer of in je gameroom/man cave, etc. Ik weet niet welke naam andere mannen eraan geven! Het olievat is wel van dun metaal, ga er dus wel voorzichtig mee om, hij deukt en vlekt snel. Het vat zelf is zwart met erop een zwarte sticker met erop Oil Barrel increase engine power. Een leuke sticker maar niet echt iets heel heel verrassends/bijzonder. Zon leuk olievat kun je op de kop tikken voor zo’n €10,-. Dan blijft er nog grofweg 25 euro over aan producten. We gaan zien!

De Snacks

Er is zeker geen tekort aan snacks in dit pakket! Je hebt lekkere zoute pinda’s, zoute biscuits die je ook nog lekker zou kunnen beleggen, zoute aardappelchips en zoute dropmix. Daar doe je wel een paar avondjes mee, daar ga je meer dan twee biertjes voor nodig hebben denk ik. De smaak van deze producten zijn gewoon prima, niets geks of bijzonders. Gewoon lekker en bovendien veilig, met kerstpakketten moet je namelijk rekening houden met het smaakpalet van vele mensen. Goed dus. Dan heb je nog de Fuet, een lekkere peperige worst die zeker niet misstaat op een plankje met oude kaas bijvoorbeeld. Toch wel lekker wat vlees naast al die andere zoute snacks. En wat smaakt er nu beter naast bier en snacks? Juist… vlees! Leuk dat dit er in zit dus.

Dan hebben we nog wel een vreemde eend in de bijt. Je zag het misschien ook wel in de video. Mijn verbazing over de goulashsoep. De enige link die ik kan maken is dat het een product uit het Oostblok is waar alcohol rijkelijk geschonken wordt? Maar goed, het zit er in en je moet er van houden.

De verassing

Dan…. het product dat ik erg leuk vond! Je eigen bierbrood maken. Ik dacht in eerste instantie dat dit al kant en klaar was, maar ja gezien de houdbaarheid niet zo logisch gedacht. Ach ik zat met mijn gedachten al bij het bier zullen we maar zeggen. Je krijgt namelijk een pakket waar je alleen nog bier in hoeft toe te voegen. Super leuk en erg lekker. Dit is wel een origineel idee, lekker bezig zijn met bier. Onder het genot van een biertje natuurlijk. Echter, toen de avond aanbrak was het bier al wel op en had ik nog de zoute snacks. Twee biertjes is dus wel te weinig. Meer daarover hieronder. Ik schat de producten, inclusief bier, zo rond de €15 euro.

De bieren

Zoals Arjan al eerder in zijn review beschreef komen deze biertjes uit Utrecht bij de brouwerij de Leckere. Deze brouwerij heeft diverse bieren in zijn assortiment. De kleur is mooi licht amberkleurig. De schuimkop mooi dun. De eerste smaak is rijk aan hop en fris, dan komt de afdronk die juist weer bitterder is en lekker lang. Een mooi contrast tussen deze twee verschillende smaken! Een lekkere pilsener die ongeveer €1,50 kost.

De titel zegt borrel, maar dan vind ik twee biertjes wel echt te weinig. Zeker als je bedenkt dat je al 1 biertje kwijt bent aan het fantastische bierbrood. Dan hou je er maar 1 over die al op was tijdens het maken van het bierbrood. Ik had liever gezien dat er minimaal 3 en misschien wel 4 in zou zitten. Dan zou je even lekker kunnen borrelen. Zeker voor de prijs zou dat zeker aan te raden zijn! Enne, er zijn mensen die vinden dat je met bier niet kunt borrelen, dat je daar iets sterkers voor nodig hebt. Maar goed, aan deze discussie brand ik mijn vingers niet aan met een olievat in de buurt. Sorry, slechte grap. Op naar de reclame!

De reclame

Het zit er al jaren in, de een is wat minder reclame dan de ander. Zo ook in dit kerstpakket. De kortingsbon van de Landal kan altijd mooi meegenomen zijn! De bon van de Postcodeloterij vind ik echt reclame, zo’n lot krijg je ook wel regelmatig op je deurmat. Als het nu een gratis lot was geweest voor een maand die automatisch afloopt, dan had ik het wat anders gevonden. Maar na een maand eraan vastzitten als kertkado? Ik denk dat niemand daar echt op zit te wachten.

Conclusie

Laten we beginnen met de tips. Het is een pakket waar ik het gevoel heb dat je wel net teveel betaald voor hetgeen erin zit. Ook is twee biertjes echt te weinig, zeker aangezien je er al één kwijt bent aan het bierbrood. Maar! Het maken van het bierbrood is dan wel weer erg leuk om te doen, dit was zeker een leuke verassing. Het bier zelf is prima te drinken, lekker fris en met een mooie afdronk, op zich een prima keuze. Het olievat is een leuke item die je mooi ergens neer kunt zetten! Dat is zeker een pluspunt. Kortom een krappe, maar nette 4!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.