Review: Sligro Kerstpakket Christmas Time


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket Christmas Time van Sligro met 5 sterren.

The Good
  • Waar voor je geld
  • Veilige smaken
  • Leuke kerstzak
  • Goede nazorg

The Bad

Één van de goedkoopste kerstpakketten van de Sligro is het kerstpakket Christmas Time. Een niet al te grote doos voor €17,50 met toch nog 10 artikelen. Een voorbeeld van een goedkoop, maar sterk kerstpakket. “Dé cadeauzak voor onder de kerstboom. Onder het genot van een heerlijk geurende, zelfgebakken appeltaart samen cadeautjes uitpakken.” Dit is hoe […]

Één van de goedkoopste kerstpakketten van de Sligro is het kerstpakket Christmas Time. Een niet al te grote doos voor €17,50 met toch nog 10 artikelen. Een voorbeeld van een goedkoop, maar sterk kerstpakket.

“Dé cadeauzak voor onder de kerstboom. Onder het genot van een heerlijk geurende, zelfgebakken appeltaart samen cadeautjes uitpakken.” Dit is hoe Sligro dit pakket aanprijst en natuurlijk waar we naar gaan kijken in deze review.

Zachte waren

Het Sligro Kerstpakket Christmas Time is een alcoholvrij kerstpakket en daarmee ook geschikt voor jongere ontvangers. De popcorn is gezoet met een combinatie van suiker en kaneel. Dit geeft een verrassend warme smaak die past bij deze tijd van het jaar.

Chocolademelk mag natuurlijk niet ontbreken in de vorm van zakjes cacaopoeder. Het doosje van Tastemakers B.V. is slechts voor 2/3 gevuld. Leuk zijn de hartige stengels van dezelfde leverancier. Vier smaken zitten er in het doosje.

Je krijgt ook een zak spekkies. Mocht je geen fan zijn van mokka of salmiak-achtige smaken, geen zorgen. Het bruine kleurtje is puur kleurstof. De smaak is gewoon wat je van een spekkie mag verwachten.

Leuk is de appeltaart die je zelf nog even mag afbakken. Voor 4 personen heb je forse stukken weg te happen. Met 6 zijn de stukjes een beetje aan de smalle kant. Hoe dan ook, een erg leuk onderdeel van dit kerstpakket.

De chocolade kransjes zijn een no-brainer. Daar zijn altijd liefhebbers voor te vinden al viel ons op dat in onze verpakking vooral witte en pure chocolade zat. Melkchocolade zat er beduidend minder in. Zal een kwestie van pech geweest zijn. Het potje paté doet ons denken aan de kerstpakketten van vroeger en is prima op smaak. De kerstcrackers met zaden maken het pakket af.

Wat opvalt is dat de Sligro bij de samenstelling echt voor veilige smaken heeft gekozen. Dat is een complimentje waard.

Harde waren

In de doos vinden we ook een kerstzak van Norlander. Deze zakken zijn op internet te vinden voor zo’n 4~5 euro. Een aardige waarde op het totaal van € 17,50. De zak is mooi geprint en van een heerlijk zacht materiaal. Wij adviseren om na aankoop van deze pakketten, de pakketten uit te pakken en alles in deze zak te doen. Is veel leuker om mee te geven dan het standaard doosje.

Reclame

In het Sligro Kerstpakket Christmas Time vinden we weinig reclame. Alleen een bon met een korting van €150 voor Sunparcs en Center Parcs. Prima.

Nazorg

Onderin vinden we een kaartje waarop de Sligro de ontvanger veel plezier wenst met het pakket. En contactgegevens mocht er wat mis zijn met de inhoud. Enigszins geanonimiseerd. Voor de ontvanger zal het niet meteen duidelijk zijn dat dit een pakket van de Sligro betreft.

De tops

De Norlander Christmas Storage Bag Rood is natuurlijk dé grote eyecatcher van het Sligro Kerstpakket Christmas Time.

De Flops

Goed nieuws, want die zijn er niet. Niets twijfelachtigs aan dit pakket.

Conclusie: Sligro Kerstpakket Christmas Time

Met het Sligro Kerstpakket Christmas Time, haal je een kerstpakket in huis dat bij iedereen wel in de smaak zal vallen. De kwaliteit van de producten ligt hoog en je krijgt een aardige waarde voor de kosten van het pakket. 5 sterren dus!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.