Smoofl maakt muffin voor mens en hond

Ik heb geen hond. Dat veranderd pas als ik er één tegenkom die zelf zijn shit opruimt. Maar toch heb ik vandaag iets leuks gevonden voor hondenliefhebbers. De Smoofl muffin. Een muffin met een recept dat zowel voor mens als hond te eten is. De Smoofl Muffin Mix is een mix waar je enkel water […]

Ik heb geen hond. Dat veranderd pas als ik er één tegenkom die zelf zijn shit opruimt. Maar toch heb ik vandaag iets leuks gevonden voor hondenliefhebbers. De Smoofl muffin. Een muffin met een recept dat zowel voor mens als hond te eten is.

De Smoofl Muffin Mix is een mix waar je enkel water aan hoeft toe te voegen. De ingrediënten zijn veilig voor zowel de hond als het baasje. Het enige dat je hoeft te doen is de mix te roeren en in de vorm te gieten. De oven doet de rest.

In de muffin zitten ingrediënten als teffmeel, kokosmelkpoeder en boekweit. Daarmee is deze snack ook nog eens keurig veganistisch. De smaak komt van vruchten als aardbei, framboos, braam en bosbes.

Een doosje van deze puppylove gaat je €4,95 kosten en daarmee bak je in één keer 12 van deze veganistische muffins.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.