Vegan Masters

Vegan Masters gaat maaltijden bezorgen

Even geen zin om zelf een mooie vegan creatie te bouwen? Vanaf deze week is het mogelijk om complete vegan maaltijden thuis te laten bezorgen. Vegan Masters gaat voor je de weg op. Vegan Masters is, naar eigen zeggen, de eerste die door het hele land plantaardige maaltijden gaat leveren. Dit komt nadat Deliveroo wist […]

Even geen zin om zelf een mooie vegan creatie te bouwen? Vanaf deze week is het mogelijk om complete vegan maaltijden thuis te laten bezorgen. Vegan Masters gaat voor je de weg op.

Vegan Masters is, naar eigen zeggen, de eerste die door het hele land plantaardige maaltijden gaat leveren. Dit komt nadat Deliveroo wist te melden dat het aantal geleverde vegan maaltijden in een jaar 450% was gestegen. Ook New York Pizza, Domino’s en De Beeren namen al vegan producten in het assortiment op.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.