Weber zet zich in om consumenten aan te moedigen het hele jaar door te barbecueën. Dit biedt verschillende voordelen, zoals meer tijd doorbrengen met vrienden en familie, maar ook het ontdekken van nieuwe culinaire ervaringen. Daarnaast geeft het hele jaar door barbecueën ook het besef dat barbecueën niet alleen leuk is, maar soms ook gemakkelijker en smaakvoller dan traditionele kookmethoden. Op de Weber Genesis gasbarbecue en Weber Master-Touch houtskoolbarbecue heeft Jamie Oliver in zijn eigen stijl eenvoudige en smaakvolle recepten ontwikkelt:
- Geroosterde kip met salsa verde, Hasselback aardappelen, pompoen en geroosterde groene kool.
- Krokant gebarbecuede zalm met goudgele geroosterde krieltjes, aangemaakte asperges en geroosterde tomaten.
- Gegrilde groenten met een kruidige couscoussalade en gegrilde feta.
- Langzaam gegaarde lamsschouder met gegrilde aubergine en tomaat, flatbreads en ingemaakte pepers.
Van 15 maart tot en met 30 april lanceert Weber een tijdelijke actie om de start van de lente in te luiden en grillliefhebbers aan te moedigen om hun barbecues aan te steken. Jamie Oliver zegt hierover het volgende: “Ik ben dol op barbecueën. Voor mij is er niets zo bevredigend als het aansteken van de barbecue, ongeacht het seizoen – of het nu lente, zomer, herfst of winter is – terwijl ik geniet van de kenmerkende, rokerige smaak van de Weber-grill. Ik raad iedereen aan om te experimenteren met eindeloze smaakcombinaties op de barbecue.“
Om de samenwerking in te luiden mogen wij een aantal door Jamie Oliver gesigneerde kookboeken weggeven! Mail ons met dé reden waarom jij graag dit boek zou willen winnen en wordt uitgekozen door onze redactie 😁
Reageren