Review: Style de Vie Authentique Magnetisch Messenrek Acacia 50 cm


Jeroen beoordeelde namens JustForkoks de Magnetische Messenstrip Acacia 50 cm van Style de Vie Authentique met 4.5 sterren.

The Good
  • Mooie houtlook
  • Enorm sterke magneet
  • Plakken en boren
  • Prijs

The Bad
  • Geen

Style de Vie staat voor de stijl van het leven. Pluk de dag met dit mooie messenrek!

Wie trots op zijn messencollectie is stopt ze niet weg, niet in een kast, lade of messenblok. Nee. Een magnetisch messenrek met stijl: Style De Vie Authentique.

Style de Vie Authentique

Style de Vie Authentique is een groothandel in bijzondere keukenproducten. Zij hebben een selectie gemaakt van producten waarvan zij vinden dat het de stijl van het leven bevordert. Bijzondere en mooie producten. Met merken zoals Forged, Style de Vie, One Message Spoon, merk je direct dat het geen alledaagse keukentools zijn, die toch niet misstaan in de alledaagse keuken.

Een magnetisch messenrek

Een magnetische messenstrip of messenrek heeft twee voordelen. Ten eerste hangen je messen veilig. Veilig hoog en weg van kinderhandjes, veilig van beschadiging in een keukenlade of kast. Ten tweede; het staat gewoon megastoer. Je keukenmessen, daar ben je trots op. Als je ze wegbergt of wegstopt in een messenblok dan zie je gewoonweg niet. Nu hangen ze open en bloot te sieren in je keuken.

Style de Vie Authentique heeft als grote trots in hun assortiment de messen van Forged. Voor deze review heb ik deze mooie messenserie eventjes te leen gevraagd, omdat ze perfect passen bij deze messenstrip. Forged is een eigen merk van Style de Vie Authentique BV. Deze prachtige messen zijn geïmporteerd uit China, vanuit een lokaal familiebedrijf. Met invloeden uit Japan, waar de eigenaar van het bedrijf geregeld heen gaat, wordt het smeden en het ontwerp gedaan met een Japanse slag. Ieder mes wordt stuk voor stuk met de hand gesmeed en is daardoor uniek in afwerking en afmeting. Het geweldige Forged logo wordt na verhitting met de hand in het staal geslagen.

Hout

Het magnetische messenrek is van hout. Deze is van echt Acaciahout, wat niet alleen prachtig is, maar ook een uniek design geeft. Ieder houtproduct is anders en dat zie je ook in deze serie. Behalve Acacia beschikt Style de Vie ook over Walnoot- en Eikenhouten messenrekken.

Conclusie

De Style de Vie messenstrip Acacia 50 cm siert mijn keuken. De houtlook is gaaf, de magneet is reuzensterk en ik heb ervoor gekozen om de strip te bevestigen met montagelijm. Dit omdat in mijn geval een gat boren in deze locatie niet mogelijk was.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.